Over ons

Welkom bij Qontent, waar passie en toewijding samenkomen om jouw ervaring met CMS systemen te transformeren. Wij geloven in het creëren van meer dan alleen een dienst; we streven naar het vormgeven van een gemeenschap van vooruitgang en succes. Bij Qontent zijn we niet alleen gevestigd in het leveren van hoogwaardige technologie en gebruiksvriendelijke oplossingen binnen ons systeem, maar we streven er ook naar om een blijvende impact te maken op het leven van onze klanten. Leer ons kennen, ontdek onze waarden en ontdek waarom we meer zijn dan alleen een bedrijf - we zijn jouw partner in groei en innovatie.

Kernwaarden

Jij bent onze focus!
Klantgericht

Jouw wens staat centraal

Luistert naar de klantwens met uiterste aandacht en toewijding, omdat we geloven dat een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten de kern vormt van een succesvolle samenwerking.

Ons team van deskundigen gaat verder dan alleen het registreren van verlangens; we streven ernaar de essentie van elke klantwens te begrijpen. Met deze waardevolle inzichten zijn we in staat om niet alleen het beste advies te geven, maar ook op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van onze gewaardeerde klanten.

Veiligheid
Veiligheid

Voortdurende systeemvernieuwing

Het voortdurend doorontwikkelen van het platform met een actieve update strategie is essentieel om te zorgen voor voortdurende verbeteringen, optimale prestaties en het bijhouden van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Door regelmatig updates uit te rollen, kunnen nieuwe functies worden toegevoegd, eventuele bugs worden opgelost en kan de algehele gebruikerservaring worden geoptimaliseerd. Dit garandeert niet alleen een verbeterde functionaliteit, maar ook een betrouwbare en veilige omgeving voor gebruikers, waarbij de prioriteit ligt op het handhaven van hoge kwaliteitsnormen en het bieden van een waardevolle en beveiligde gebruikerservaring.

Continuïteit

Basis voor groei en vooruitgang

Het waarborgen van de continuïteit van het platform staat centraal, waarbij dagelijks volledige backups worden gemaakt als een cruciaal onderdeel van ons uitgebreide gegevensbeheer.

Deze routine van dagelijkse backups vormt een essentieel aspect van onze strategie voor bedrijfscontinuïteit, waardoor we in staat zijn om snel en effectief te reageren op onvoorziene omstandigheden zoals gegevensverlies, technische storingen of andere potentiële incidenten.


Copyright © Qontent